Търсене

Раздел Помощ - March To Rome

Преглед на Играта

 

 

 

Добре дошли в Помощната страница на Поход към Рим!
 
Тук предоставяме подробна информация относно механиките и статистиките на играта, както за нови, така и за ветерани играчи. Също така препоръчваме да посетите форумите на съответните езици, които са огромен източник на тактики и опит в играта. Помощната страница е тука за да ви ориентира във всичко което имате нужда да знаете.
 
В случай че сме пропуснали нещо - свържете се с нас и ние ще се погрижим информацията да ви бъде предоставена по най-бързия начин.
 
История:
Във времена на смут и нарастващата сянка хвърлена от римската империя - Римляните със огромното си величие и сила не са били единствените хора с чест, култура, находчивост и смелост. Много народи се уморили от римската жестокост, докато годините си минавали и римляните все повече били заинтересовани с това да подчинят всичко по пътя си, вместо да поддържат суверенитет и да живеят в разбирателство с другите нации.
 
 
Преди Рим имал уважението на останалите, но това вече не било така. Алчността и лудостта предшествали името на Рим и някой народи нямали друг избор освен да се опълчат срещу потисниците. Предпочели да се борят и умрат отколкото да предадат наследството си на побърканите тирани. Във тези времена, много благородници видели възможността и основали крепости из земите. Никой не може да победи всички тях и някои биха могли да оцелеят достатъчно дълга за променят баланса на сила в света.
 
Лидери от Викингите, Готи, Келти и Персийци се надигнали - дали ще се избият едни други или ще живеят за да се изправят срещу Рим. Само времето ще покаже.
Поход към Рим представя възхода и падението на кралства от меч и перо. Изберете произхода си и поведете хората си към сурови земи пълни с кандидат-управници.
 
Бъдете победител и накрая предизвикайте люлката на цивилизацията в която Римската Империя се е превърнала.
 • -Командвайте огромна военна машина с напреднали тактики или просто плащайте на хората си да си чоплят носовете по цял ден в казармата :)
 • - Управлявайте процъвтяваща нация или антагонизирайте вашите хора, просто защото  можете .
 • -Разширявайте предверията си и смазвайте кластвата на недостойните! Или пропилейте всичко, ако така го чувствате...
 • -Развийте нивата си на цивилизация и наука или се върнете към архаичните традиции от миналото.
 • -Излезте като легендарен владетел който буди страх и респект по земите или бъдете този който ги изритва от троновете им обратно в калта и след това става едно със сенките.
 • -Изправете се в блясъка на славате! Или умрете опитвайки се…

Това и още много - точно на един клик разстояние - навсякъде, по всяко време, в мобилния ви браузър.
 
Геймплей:
 • -Всеки играч контролира малък град, който може да бъде развит и до голяма известност и несравнима мощ. Под вашето командване, градът ви ще бъде развит до кралство с множество градове доминиращи земите. 
 • -От Януари 2015 Атака "Обсада" е готова. Играчите,освен че могат да колонизират ще имат възможността и да обсаждат и подчиняват градове.
 • -Създаването на Империя зависи едновременно от икономиката и военните ви дела.
 • -Играта е доста гъвкава в начина по който ви предлага да специализирате в посоката която желаете.
 • -Подобренията които проучвате афектират почти всеки аспект от играта. Можете да ги направите всичките но планирането на реда им със сигурност ще ви окаже голяма помощ в определени сфери.
 • -Войските си имат собствена партида подобрения в Оръжейната. Индивидуални войници и армии може да се специализират по-ефективно. Имайте предвид че може да направите само половината от подобренията предложени в оръжейната - затова премислете кой сте готови да жертвате за перфектната комбинация от смъртоносни умения която гоните.
 • -Ритуалите ви дават временен бонус във производството на ресурс и военните дела.
 • -По всяко време може да преустановите трудовата дейност на гражданите си, за да си осигурите възможно най-гъвкавите приходи.
 • -Гъвкави формации за битките ви осигуряват редица изходи, за случайте когато острието опре до гърлата на враговете ви.
 • -Времето между отделните Атаки варира от 15 минути до 15 часа в зависимост колко близо е врагът.
 

Вашия личен съветник ще е неотменна част от царуването ви. Когато приключите със Обучението може да кликнете на иконката й за да следите прогреса по куестовете ви.

Разширението на града и укрепленията са само на два клика разстояние, отварящи повече място за строене и набиране на войници.

Еволюцията на жанра е в бойните механики където може да организирате атаката в детайли. Това ви позволява да смажете враговете си от 4 различни посоки. Ако обичате да командвате позицията на всеки войн на полето - то това е точно за вас. Най-накрая някой от по-напредналите части от PC стратегиите си проправят път насам

Давайки на двете страни силата да организира войската си, така както искат осигурява безкрайно тактически геймплей. И това е само началото. Началните методи за контрол работят добре и много по-напредналите методи вече са планирани. 

 

Станете доминантната супер сила в един Древен свят. Покорете враговете на великолепната си империята чрез военни , икономически и политичести методи.

 

Нека светлината огрее стъпките по пътя Ви към Величието

 

Имайте предвид:  Моля в случай че се сблъскате със проблеми или бъгове или намерите нещо нередно, бъдете търпеливи и се свържете с нас директно през  публикувайте коментар във форума за да можем да направим играта по-добра :)


Играта: http://marchtorome.com/

Форум: http://www.forum.gamgos.com/mtr

Facebook: https://www.facebook.com/MarchToRomeGame