Търсене

Раздел Помощ - March To Rome

Правила

 

(на кратко - 1. Ние ще се държим с вас както вие се държите с околните. 2. Фалшиви акаунти захранващи други се хващат рано или късно - хитреците биват изгонени или върнати в първи клас с рестарт на акаунта. 3. Ако нещо ви изнервя опитайте се да говорите по въпроса с поне 50% смисленост - за да няма безполезни спорове. Всички се изнервяме понякога - въпроса е - накрая има ли полза за който и да е?)

 

 

 

 

 

1. По един акаунт за играч

Всеки играч може да има по един акаунт на сървър. Забранено е да се създават множество акаунти в един реалм без значение от причината. Споделяне на парола с други играчи е забранено.


Примери:
 

- Позволено е двама или повече играчи да  ползват един и същ компютър и или интернет връзка стига всеки от тях да отговаря изцяло и само за действията по стоя собствен акаунт.
- Да се знае, пази или пита за паролата на акаунти от други светове в които играете е 100% забранено. Ако друг играч ви прати паролата си, трябва винаги да го докладвате; в противен случай рискувате акаунта ви да бъде баннат.
- Забранява се да се играе акаунта на друг играч ако те са временно възпрепятсвани или по каквато и да е причина.
- Стриктно се забранява да влиза принудително в друг акаунт по каквато и да е причина.
- Забранява се повече от един играч да е логнат в акаунт по едно и също време.
- При баннат акаунт, играчът може да се свърже с екипа по подръжка. Създаване на друг акаунт с цел избягване на бан се счита за нарушение.

 


2. Комуникация

Оскърбяване на други играчи и използване на груб език е забранено.

Не се позволяват профили, имена на играчи, алианси, външни линкове или каквито и да е публикации, които екипа би сметнал за нелегални, оскърбителни, нападателни, заплашителни, агресивни, сексуално, политически, религьозно-фанатически, расистски, разпространяване или промотиране на позлване на нелегални наркотици или използването на такива субстанции по какъвто и да е неподходящ начин.

Спам на други играчи вътре в играта се счита за нападателен и няма да бъде толериран.

 

Примери:

- Забранява се да се рекламират конкурентни игри, да се пост-ват неподходящи съдържания или линкове към такива. Примерно линк към сайтове за правене на пари или линкове към други игри.
- Позволено е да се обръщате към играч със "noob" и да критикувате начина им на игра на подходящ език.
- Срещу правилата е да се представяте за част от екипа или да предлагате установяване на контакт с тях.
- Расистски, нелегални, дискриминиращи и неподходящи имена и думи ще доведава до моментален бан от играта.
- Използване на ругатни, оскърбителен език или държание към друг член на общността се забранява.
- Молим играчите да не използват имена на акаунти които включват цели имейл адреси или цели имена, за тяхна безопасност.
- Насърчаване на други играчи да нарушават правилата се забранява.3. Език

- Поход към Рим е интернационална игра. Използването на други езици освен Английски вътре в играта се забранява. Това значи че всякаква комуникация и публикации трябва да бъдат на Английски.
- Във форумите, лична комуникация и други профили на играчи , кратки фрази на други езици се позволява, стига да е преведена на Английски директно преди или след фразата.
Оплакванията към Поддържащия екип също трябва да са написани на разбираем Английски, в противен случай може да нямаме възможност да отговорим.


Пример:

- Правилно преведено съобшение и съдържание: Hallo, wie geht es dir?- Hello how are you doing?

 4. Търговия с Акаунти 

- Не е позволено да се играят акаунти за комерсиални цели. Не се позволява проджбата, купуването или офертиране на акаунти или части от тях в замяна на външни облаги.
- Търговия, включваща повече от един свят в играта също се забранява.


Пример:

- Продаване на акаунта ви или части от него (ресурси, скъпоценни камъни, градове и тн.) за пари не е позволено.
- Забранява се да предлагате съдържание или услуги за истински пари. Позволено е да предложите средства от играта или действия в нея като награда за атаки на други играчи или да искате услуги в замяна на действия в играта.

 5. Ботове и скриптове

- Може да играете само през браузър или някоя от мобилните апликации предоставени от Gamgos. Стриктно се забранява използването на ботове и скриптове. Играчи които ги използват ще бъдат наказани, дори до перманентен бан.

Пример:

Строго забранено е ползването на ботове или скриптове, които да събират ресурси автоматично, да се използват програми които имитират платени опции и/или ползването клик-ботове или скриптове, които минимизират цъкането на ръка или иначе казано имитират човещко поведение.

 

6. Неактивни Профили  

- Неактивност на профила се счита за 30 дневен период, в който играчът не е влизал в играта.

- Неактивните играчи ще запазят акаунтите си, но градовете им ще бъдат премахнати от световната карта.

- Когато играчът се върне и започне отначало ще му бъдат запазени:    

    1.   Всички платени скъпоценни камъни, които е закупил

    2.   Всички лични бележки  

    3.   Всички платени опции, закупени от играча, които не са изтекли до неговото/нейно завръщане

    4.   Всички лични съобщения, които имат и бележките 

 
 


7. Бъгове

- От всеки играч се очаква да докладва грешки/бъгове до екипа, веднага щом ги забележе, за да се осигури честна и балансирана игрова среда. Играчите не трябва да се възползват от бъговете, защото ще бъдат третирани като нарушители на правилата.


Пример:

- Ако забележете,че някой играч се възползва от системата - веднага го докладвайте.
- Ако получите надмощие чрез даден бъг, трябва да го доклавдате.
- Ако видите грешки в текстовете или писаното, не сте задължени да го докладвате, но ви насърчаваме с цел подобрение на играта.

 

 

 


8. Пуш-акаунти 

- Управляване на пуш-акаунт е забранено. Дефинира се като небалансиран ресурсен трансфер от един на друг акаунт дори намесените акаунти да не принадлежат на един и същ играч.
- Забранява се да се търгува по всеки начин (ресурси,атаки, услуги и тн.) които включват множество светове или сървъри.


Пример:

- Забранява се ползването на един или повече акаунти с целта да подпомагате прогреса на друг акаунт.

 


9. Феър-плей 

- Молим да се отнасяте с останалите играчи със същото отношение и респект, с което вие очаквате да се отнесат с вас.

- Спазването на правилата помага да създадем по-забавна и честна среда за всички.
- Екипът за управление на общността на Поход към Рим са крайните съдии на всеки спор или разпра. Интерпретацията им на тези правила е установена.
- Запазваме правото да изкарваме играчи от играта. Бановете могат да бъдат оспорвани през Системата за Подръжка. Молим да помните, че Притежания от играта могат да бъдат отнети от акаунта, като форма на наказание.
- Подтикването на други играчи да нарушават правилата ще бъде наказано. Ако смятате че някой нарушава правилата може да се свържете с Подръжка. Тогава следвайте стъпките за докладване на играчи.
- Да имате съзнателна полза от друг играч който нарушава правилата се забранява и може да бъде последвано от наказание. Ако смятате че сте имали такъв вид полза от нарушаване на правилата - трябва да го доклавдате. 
- Молим да сте наясно,че ме връщаме скъпоценни камъни на играчи с бан за нарушаване на правилата.

 10. Разни


- Правилата могат да бъдат променени или сменени по всяко време. Всяка промяна в правилата ще бъде опомената в съответните канали.

- Неподходящо държание в системата за събщения по подръжка може да доведат до прекратяване на акаунт.

- Ако даден акаунт е бил прекратен заради тежки провинения или нарушения, всички купени скъпоценни камъни ще бъдат загубени.