Търсене

Раздел Помощ - March To Rome

Карта на Света

Когато ви се прииска да опознаете света, планирате разширение, обсада на враг, следите войските си и тн. - просто посетете Картата на Света.

на нея можете да намерите:
и
 

 

1. На HUD-а за навигазия - най-горе :

1.1-  Градове  :Това е преяк път до списъка с градове които управлявате. Избирането на град от списъка ще ви отведе директно до местоположението му на картата.

1.2- Отметки : Тук може да разгледате отбелязаните от вас замъци, терени и тн. - за по-лесна навигация.

1.3- Филтри  : Филтрите ви дават контрол над начина по който ще виждате картата.

1.4- Търсене по координати:

Просто напишете къде искате да отидете и кликнете на стрелката  за да ви отнесе към желаната дестинация.

1.5- Търси играчи по име:

1.6- Разработва се по-разширен метод за търсене. Чрез него ще можете да търсите хора и места които ви интересуват. Например - да се маркират съперници които можете да атакувате, според разликата в нива и точки.

 

2. Упростената мини-карта, както виждате. Не сме особено доволни от нея в момента, така че очаквайте подобрения.

3. Можете да плячкосате добри богатсва за да подсилите нарастващите си сили, като атакувате римски замъци. (Освен ако не ви върнат обратно с подвита опашка разбира се :)

4. Замъците на другите играчи са доста отличителни със своите знамена, но чрез търсенето ще стигнете до тях по-бързо.

 

 

Градове

Управлявайки голямо кралство с много градове е именно начина да основете империя. За момента можете да управлявате до 10 града. Това ще бъде малко сложно, като се има предвид че те могат да ви бъдат взети или обсадени. И докато приходите са важни за някой градове, за други позиционирането е изключително ключов момент, особенно ако крепостта която искате да държите е някъде далеч от главните ви военни сили. Столицата ви е единственото което не може да ви бъде отнето чрез Обсадния режим. 

Броя на градовете зависи от Нивото на Замъка в столицата ви - със всяко ниво можете да контролирате 1 град - колонизиран или завладян. Дръжте под око бонусите на отделни терени, когато колонизирате. 

 

Можете да преименувате, сменяте и наглеждате градовете си от главния контролер:

 

 

 

Терен (Бонуси / Неудобствa)

Може да изберете кой от терените да колонизирате.

 

Картинката долу показва един от многото който са на ваше разположение. Някои имат добра продукция на ресурс, други са по-добре пригодени за военни действия и бази. От вас зависи кои ви харесват. Ще добавим пълен списък с различни терени когато спрем да ги донагласяме.