Търсене

Раздел Помощ - March To Rome

Дезертьори

 

 

 

Винаги дръжте под око храната и златото си.

Освен ако не искате да дадете причина на армията си да остави града и императора си без защита. 

 

 

Ако останете без храна или злато, войниците ви ще ви пратят известие относно намерението си да напуснат замъка, поради липса на издръжка.

 

Ще получите съобщение- предупреждение в което се споменава и времето което ви остава за набавяне на храната или златото.

  

 

Ако не успеете да осигурите ресурсите в опоменатия срок, то това ще принуди единиците ви да напуснат кралството. Разбира се, отново ще получите съобщение относно действията които следват, както и бройката и типа единици който се готвят да дезертират. В случай, че имате ресурси, но те не са достатъчни, само мъжете за който не може да платите ще дезертират. Примерно ако имате приходи 100 злато но издръжката струва 130 - то тогава войници на стойност 30 злато ще си тръгнат.

 

В случай, че не успеете да осигурите ресурсите в дадените ви 5 часа - войниците ви ще напусната замъка.

За тези действия също ще бъдете известени със съобщение.

 

Това не е краят. Вашите Войни лагеруват в близост до града. В срок от време можете да купите лоялността им обратно ако сте разрешили проблема с ресурсите .

 

Ето къде могат да бъдат намерени: 

 

Влизането в лагера им ви представя пълния списък с единици които са ви напуснали. Те са склонни да преговарят и да бъдат наети обратно срещу много намалено, в сравнение с цената им за трениране заплащане.

Десертьорите са видими само за техния владетел, но само за първия ден от дезертьорството. След това всеки може да преговаря и да заплати за тяхната лоялност.