Търсене

Раздел Помощ - March To Rome

Обобщение

За момента статиите са в оригиналния си английски вариант. Решихме да ги сложим за хората които могат да ги четат докато ги преведем, от колкото да стоят празни.

 

Или с други думи как да доминираме...

Играта е доста гъвкава и позволява на играчите да постигат целите си по редица начини.

Ако имате достатъчно време на разположение, може да надхитрите повечето си врагове и да сте сигурни, че няма какво да направят когато излезете от профила си. Колкото повече държите нещата под око, толкова по-малко сила ще ви е нужна за да поддържате реда.

 

За тези от вас, които имат други неща за вършене, освен да играят, можете планирата стратегия за развитие и да управлявате достатъчно, така че да продължавате да тренирате единици. Скривалището има достатъчно място за да подсигурите, че имате достатъчно ресурси настрана, дори и да играете пасивно. Дори и да ви плячкосват редовно, пак няма да е проблем да продължавате със строенето и проучванията по нормален начин. 

Ако наистина обичате ролята на боеца, може да тръгнете агресивно и да покажете на всичко живо, кой е шефа. Помнете че поддържането на голяма армия си има цена и може да източи много ресурси, които иначе да използвате за своето развитие.

 

Да знаеш, кога да удариш е половината битка. Да имаш най-голямата и силна армия не гарантира победата. Ако шпионирате по-силен град може да се окаже че нападате почти празен замък. Врагът може да научи скоро след атаката и да прати контра-атака - пълна с по-бързи войници които да ви нападнат преди вашата армия да се е завърнала. Врагове които са се концентрирали повече върху армия много повече може да имат много по изостанали и скъпи проучвания, укрепления и въоръжения.

 

Битките не унищожават напълно никоя от двете страни, така че допуснатите грешки няма ви костват всичко което имате. Така може да сте сигурни че ще имате достатъчно заделено за да държите слабите играчи далече и да се занимавате с NPC-тата.Виждали сме този проблем с други игри. Някой ви напада и цялата ви армия умира. И сега какво? Да прекарам 1 месец в набирането на нова армия ли? Да спра да играя ли? Не можете дори да плячкосате нищожното NPC което е до вас.

Грандиозните битки са яки, но да инвестираш седмици и седмици в една глупава битка е глупаво и ние сме направили нещо по-добро от това.

 

Така че продължавайте със строенето и разширението си така добре, проучвайте за да не изоставате с напредъка. Когато отворите Оръжейната може да се изстрелята доста по-напред със силата - всяка стъпка на три дава на единиците ви предимство което определено си струва.

Само почакайте когато Обсадата, Алиансите, Героите и Предметите бъдат вкарани в играта. Ще бъде една славна битка със хиляди претенденти.