Раздел Помощ - Pirate Storm

Често задавани въпроси

1. Каква е функцията на Премиум опциите в играта?

Премиум опциите (Златен, Сребърен абонамент, Злато) са основният начин да бъдат активирани някои от по-полезните опции, които правят играта по-ефективна. 

 

2. За какво мога да използвам Златото и Абонаментите?

Можете да използвате златото за купуване на ресурси, да наемете войски веднага, да строите строежи без да чакате, както и за доста други действия, които ще са ви полезни в играта.

 

3. Как мога да получа абонамент и/или злато?

Можете да закупите тези премиум опции като кликнете върху картинката "Купи Злато", която се намира  в лявата част на екрана ви. след това ще можете да изберете начинът за плащане, който ви е най-удобен.

 

4. Какви начини за плащане са достъпни в игрите на Gamgos? 

В играта можете да закупите злато с който и да е от следните методи за плащане: Кредитни и дебитни карти, PayPal, ePay.bg, EasyPay, Moneybookers, ClickAndBuy, както и плащане през SMS. Чрез SMS можете да платите ако имате мобилен телефон към който и да е от българските оператори (Мтел, Глобул, Виваком). 

 

5. Следвах внимателно инструкциите и платих, но все още не съм получил/а златото си...Помощ!

Ако до 1 час след като сте платили и сте видяли съобщението "Вие успешно закупихте..." златото все още не е в акаунта Ви, моля свържете се с нашия съпорт, като обясните точно какво се е случило и задължително изпратете следната информация:

- ID на транзакцията

- вид пакет (за каква сума)

- точните дата и час, в които е извършено плащането

Нашият екип ще провери проблема и ще Ви помогне максимално бързо.

 

6. Изпратих SMS и не получих кода си, какво да правя?

Моля първо изчакайте 1 час, понякога има забавяне при SMS-ите. Ако и след това не получите обратен SMS с кода си, моля свържете се с нашия съпорт като изпратите задължително следната информация:

- Името на мобилния оператор

- Номерът на мобилния телефон, от който е изпратено съобщението

- Точните дата и час на изпращането на SMS-а

Ние ще се постараем максимално бързо да разрешим проблема.