Раздел Помощ - Pirate Storm

Gamgos Stars


КАЖЕТЕ ДОБРЕ ДОШЪЛ НА НОВОТО НИ ПРИЛОЖЕНИЕ
G-
STARS (Gamgos Stars)

Радваме се да Ви предложим в нашите игри вече по-конкурентен начин, по който може да взаимодействате с всички Ваши приятели. От сега нататък имате възможност да поканите приятелите си с помощта на менюто "Покани приятел". Освен, че ще се забавлявате заедно, за напред Вие ще получавате  и 10% от всяка тяхна покупка в игрите на Gamgos като G- Stars. Когато съберете достатъчно G- Stars (Gamgos Stars) можете да генерирате код и да го използвате в която Gamgos игра си пожелаете!


Какво е "G-Stars"?

G- Stars е нова функция, която току-що бе поставена в нашия портал. Можете да използвате тази функция, за да получите повече бонуси и ползи след привличането на играчи в нашите игри. Тя е невероятна възможност, която ще Ви направи много щастливи.Как можете да използвате функцията G-Stars ?

От профила на всеки играч има меню "G-Stars". Когато кликнете върху него можете да отидете директно към всичко, което Ви предлага тази функция. 

Пряк път до нея от тук: http://gamgos.bg/members/gScore/gStars.aspx

 


 

Колко начина можете да използвате, за да поканите приятелите си?

Ние подкрепяме почти всички видове социални мрежи и всички валидни методи, които могат да бъдат използвани да се поканят приятелите Ви от социалната мрежа:


1 - Вашият URL - той е Ваш личен адрес, който можете да копирате и поставите под формата на текстово съобщение.
2 - Социалните мрежи:  Facebook, Google+ и Yahoo имейл доставчик;
3 - Имейл съобщение, което пишете директно от нашия Портал в момента преди изпращане. Вие ръчно въвеждате имейл адресът на Вашия (те) приятел (и) и съобщението, с което искате да го поканите. По Ваш избор можете да изпратите индивидуален имейл или чрез бутон „+“ да въведете имейл адресите на повече от един Ваши приятели на които да изпратите общо съобщение. Чрез бутон „Изпрати“ ще завършите и изпратите своята покана към въведените контакти. 

 

Как можете получите безплатни монети от приетите покани на Вашите приятели?

1 –  Приети покани - след привличането на Ваши приятели  за играчи в Gamgos портала, техния брой Ви се отразяват тук (в Приети покани). От този брой Ваши приятели  и всяка последвала тяхна покупка на валути за игрите на Gamgos Вие ще трупате G-Stars.

2 – G-Stars - според наличните G-Stars  можете да изберете игра, сървър и пакети (от посочените с падащо меню) и да обмените своите G-stars за безплатна валута на предпочитатана от Вас игра в знак на благодарност, че споделихте портала ни с приятели си и те са активни играчи в него.

След като направите Вашия избор от трите менюта натиснете бутон „Обмени“ и той ще Ви добави автоматично в избраната от Вас игра количеството валута от пакета, който сте си избрали, като в замяна намали наличните Ви G-Stars с посочения в пакета техен брой. 

Ако се чувствате развълнувани за този нов начин да спечелите безплатна валута, не се колебайте, а споделяйте радостта си с Вашите приятели от социалните мрежи!