Търсене

Раздел Помощ - Supremacy 1914

Член на висшето командване

Можете да станете „Член на висшето командване“ като купите Премиум Акаунт в играта. Като висш ръководител можете да използвате определени опции, които не са достъпни на обикновените играчи, както и на тези, които не могат да бъдат постоянно онлайн. По този начин можете да си сътрудничите по-добре с другите играчи, както и имате повече контрол върху войските и икономиката.


В играта членовете на Висшето Командване могат да бъдат разпозлати по следния символ:


 
 

Преимущества на Премиум Акаунта:

 

  •     Безплатни Златни рундове
  •     Медал „Премиум Фен“
  •     Характеристики на Премиум акаунта:
  •     Обща мобилизация
  •     Сборни пунктове
  •     Опашка за строеж
  •     Детайлен контрол върху огъня
  •     Споделено разузнаване
  •     Собствени картинки за статиитеПреимущества на Премиум акаунтаБезплатни Златни рундове

Като член на Висшето Ръководство можете да се присъединявате към Златни Рундове без да заплащате входната такса от 5000 ГМ. Можете да научите повече за Златните рундове от тази статия.

Медал „Премиум Фен“


Всеки играч, който е член на Висшето командване от повече от 12 месеца или по-дълго, получава специално създаден медал, който се покза при останалите му награди:

 Характеристики на премиум акаунта:


Обща мобилизация

 Обща мобилизация означава, че цялата нация се поставя в мобилизиран режим. В частност това означава, че от началото на всяка игра ще има завършен пункт за набиране на доброволци във всяка провинция. Също така когато някоя област бъде завладяна, в нея веднага ще се построява такъв пункт. Това решава проблема с набирането на пехотни единици и дава възможност на играчите веднага да започнат изграждането на по-важни части от инфраструктурата.

Сборни пунктове

След като единиците са били набрани или произведени във фабриките, те обикновено чакат някъде в съответната провинция. Сборните пунктове позволяват задаването на определена точка във всяка провинция, където се изпращат всички единици след набирането или произвеждането им.

Сборните пунктове могат да бъдат задавани за отделно за всяка провинция.

Така можете да съберете амиите си на едно място и да увеличите размера им, както и да ги изпратите на фронта без забавяне.


 Сборните пунктове могат да бъдат съзвадени като отворите малкия прозорец за информация за областта и след това кликнете първо флага и след това желаната дестинация на картата.Пример: Сборният пункт за област Лабрадор е зададен в съседната област.

 
Опашка за строежи

Опашката за строежи позволява на играчите да планират какво да строят предварително, както и да оптимизират консумацията си на ресурси.

Това е полезен инструмент, с който можете да планирате строежа на ъпгрейди и единици в своите провинции. Вместо да давате поръчка за строеж веднага, можете да я добавите към Опашката за строежи. За целта към менюто за строежи е добавен отделен жълт бутон „Опашка за строежи“ до зеления, с който се дава команда за строеж веднага.

Опашката за строежи също заема единия от табовете в прозореца за областно управление.

Заявките за строежи се обработват отгоре надолу, но могат да бъдат пререждани с помощта на drag & drop или бутоните „Нагоре“ и „Надолу“. Могат да бъдат спирани с помощта на червения бутон. Опашката за строежи също съдържа информация за предполагаемото време на започване и завършване на дадена поръчка. В това пресмятане се взимат под внимание и количествата на добиван ресурс, както и нивото на доходите в страната. 

Цената на дадена поръчка за строеж не се плаща докато самият строеж не започне, което ви позволява да планирате с перспектива за бъдещето. Списъкът също ви информира ако даден ресурс липсва и дали ще може да бъде добит навреме. Така можете да закупите ресурси предварително, за да осигурите безпроблемно преработване на поръчките си за строеж когато моментът настъпи. Промяната на настройки в ресурсната борса или в ресурсния прозорец ще бъде отразена веднага в опашката.

 


Пример: В Лайпциг се строи Крепост. След това към опашката се добавя Фабрика. Според изчисленията ще бъде завършена след 8 дни и 8 часа. Веднага след това ще бъде построена артилерийска единица, която на свой ред ще бъде завършена след 12 дни и 8 часа. За всички заявки за строеж от петата нататък липсва част от ресурсите, които или не се произвеждат въобще в момента или в недостатъчни количества.

Детайлен контрол върху огъня

 Обикновено далекобойните единици в Supremacy 1914 взимат самостоятелни решения дали да атакуват врага или не. Същото се отнася и за подводниците.

Детайлният контрол върху огъня, който може да бъде открит в контролния панел на армията и който се командва с плъзгач предоставя четири различни настройки, които ви дават възможност да упражнявате пълен контрол върху поведението на своите единици.


  Прекратяване на огъня: Забранява автоматичното бомбардиране, като оставя възможност само за изпълнение на изрична атака.

  Отвръщане на огъня: Обстрелване единствено на бойни единици, които са нападнали първи.

  Огън по собствена преценка: Това е настройката по подразбиране. Врагът се атакува автоматично, ако армията няма други заповеди.

  Агресивен: Всички врагове в обсега ще бъдат атакувани автоматично. Тази настройка спира дори и заповедите за придвижване.

Настройката „Агресивен“ е полезна когато премествате далекобойна единица. Докато се местите в неизследвана територия е възможно да попаднете в обсега на вражески части. В режим „Агресивен“ бойните кораби ще открият огън вместо да продължат движението.

Защитните режими могат да бъдат полезни ако искате пълен контрол върху всяка атака, провеждана от армията ви: те ще открият огън само ако им дадете тази заповед. За подводниците това означава, че могат да се скрият и да позволят преминаването на врага с цел да го подмамят в капан.

Споделено разузнаване

В раздел „Дипломация“ вече се запознахме с петте вида дипломатически взаимоотношения. Членовете на висшето командване получават шести вид статус, който открива ново измерение на сътрудничеството: Ако дадете статут „Споделено разузнаване“ на друг играч, той ще получава не само информацията от статуса „Споделена карта“, но и всички шпионски доклади, които вие получавате. Те ще бъдат достъпни или в Шпионската Централа или – в случаи на разузнавателни мисии – на самата карта. Единственото изключение са шпионски доклади относно играча, на когото сте дали такъв статус.

Освен обикновените доклади от шпиони и майстори-шпиони, тази опция също показва резултатите от разузнавателни мисии със самолети и балони.

 
Собствени картинки за статиите

 

Членовете на Главното командване могат да добавят специално създадени картинки към статиите си в игровия ежедневник „Европа Днес“. По този начин по-добре могат да ги илюстрират. Особено в ролевите игри тази опция може да създаде голямо разнообразие и автентичност.