Търсене

Раздел Помощ - Supremacy 1914

Допълнителни премиум опции

Когато създавате златен рунд, можете да направите избор от различни стартови опции. Това ви дава възможност да направите игра, която съответства на вашия игрови стил.

 

  • Анти-cheat
  • Минимален ранг
  • Период на примирие
  • Период на примирие - ИИ
  • Максимална неактивност
  • Гратисен период
  • Първи на фронтовата линия
  • Парола

Анти-cheat

Системата за анти-cheat се активира като стандартна опция. Тя предотвратява множество играчи да влизат в играта през същата интернет връзка. Ако някой все пак се опита, неговият/нейният акаунт ще бъде блокиран до края на рунда.

 

Ако желаете можете да деактивирате системата Анти-cheat, за да позволите на няколко членове на едно семейство и приятели да играят заедно. Нужно е да знаете обаче, че игрите с изключена Анти-cheat система няма да бъдат включвани в класацията, което означава, че няма да бъдат присъждани точки.

 

Минимален ранг

Тази опция ви позволява да въведете минималния ранг, който е нужно да имат играчите, за да могат да се присъединят към играта ви. Вашият ранг е най-високият възможен, който можете да въведете като минимален за присъединяване.

 

Период на примирие

Докато трае периодът на примирие е невъзможно да бъде обявена война, да се атакува който и да е играч-човек или да бъдете атакувани от такъв. Също така не е възможно да се проникне в чужди провинции, освен ако не са дадени право на преминаване или споделена карта. Този пакт за ненападение е задължителен. Можете да зададете дължината на периода на примирие до 14 игрови дни.

 

Период на примирие ИИ

 

Този период на примирие се отнася до всички компютърни опоненти. Може да бъде дълъг до 14 игрови дни. За него важат същите правила както за обикновения период на примирие.

 

Максимална неактивност

Тук се уточняват дните на неактивност, преди акаунтът на даден играч да бъде прехвърлен към ИИ управление. Неактивните играчи могат да бъдат сменени от създателя/админа на играта. Можете да въведете стойност от 2 до 5 дни. Ако не уточните стойност, ще се използва тази по подразбиране – 5 дни.

 

Моля имайте предвид, че играчите не могат да бъдат отстранявани от златните рундове, независимо колко е дълъг техният период на неактивност.

 

Гратисен период

Ако тази опция е активирана е нужно да се съобразявате с гратисен период преди да нападнете даден играч. Войната трябва да бъде обявена Х часа преди играчът да бъде атакуван. Преди това време да изтече е невъзможно да бъде атакуван той или територията му. Можете да въведете период, дълъг до 48 часа.

 

Първи на фронтовата линия

 

Активирането на тази опция дава достъп до ранни ъпдейти и нови опции само на фронтовите пионери.

 

Парола

Можете да ограничите достъпа до играта си с парола, за да се подсигурите, че само приятелите ви могат да играят в нея. Тя е достъпна само за хора, които знаят паролата.