Търсене

Раздел Помощ - Supremacy 1914

Европа днес & връзки с обществото

„Европа Днес“ (ЕД) е независим Европейски ежедневник, източник номер едно за всякакъв вид информация относно последните събития на континента. Той снабдява читателите си с последните новини, национална пропаганда и клюки. Това го прави основен инструмент за събиране на информация относно всички европейски нации и следенето на тяхното развитие; особено развитието на враговете ви.

 

 

  • Заглавие
  • Преглед
  • Класация на Силата
  • Миниатюрна карта
  • Новини

Заглавие

 

До заглавието на „Европа Днес“ ще намерите датата на изданието, което четете, както и меню за превключване към по-стари броеве, за да се осведомите със задна дата. За да направите това, използвайте бутоните „>“ и „<“ (за да се преместите един ден напред или назад) или просто напишете датата на броя, който търсите в полето между двата бутона.

 

Бутонът „Напишете статия“ ви дава възможност сами да напишете статия, която ще се появи в ЕД веднага. Тя може да бъде много силно дипломатическо оръжие, тъй като всеки може да я прочете и да се повлияе от нея. Но бъдете внимателни: това са официални изказвания, които могат да имат сериозни последствия ако не избирате думите си внимателно и обидите или злепоставите други Европейски водачи.

 

Ако разполагате със секретна информация, която искате да публикувате, но се притеснявате че може да има опасни последствия за вас, можете да прикриете следите си като изберете опцията „Публикувай Анонимно“. Така статията ще бъде публикувана без автор.

 

Преглед

 

Класация на Силата

 

 

Списъкът в ляво показва настоящата позиция на Европейските лидери, изразена в точки. Тези точки се изчисляват от провинции, ъпгрейди на провинции и нивото на бойния дух. Можете да научите повече за това как се изчисляват точките тук.

 

Класацията на силата на ЕД се обновява веднъж дневно. Играчът, който пръв достигне до нужния брой точки в класацията е обявен за върховен водач на Европа и печели рунда.  (Бележка: Нужният брой точки може да бъде променян чрез избиране на различни условия за победа.)

 

Общият брой от 2000 точки се разпределя окончателно между всички играчи в рунда. Ако друг играч стане пропорционално по-силен, той ще получи по-голям процент от основните точки, които са достъпни в настоящия рунд. Тъй като печелившите точки в ЕД се изчисляват относително, други играчи ще изгубят точки. (Основните точки не могат да бъдат видяни никъде и целта им е единствено да спомагат за изчисляването на относителните точки.)

 

Миниатюрната Карта

 

 

В този раздел виждате изображениет на настоящата карта на Европа, което се обновява веднъж на ден. Ако преминете на друг ден, картината се сменя с тази за съответния ден. Това ви дава визуална представа за промените в границите и териториите в Европа – нарастването на дадени страни или бунтове и зони на сериозни конфликти. Последните два случая са отбелязани с огнени юмруци в съответните области.

 

Новини

 

Тук ще намерите разнообразна информация относно събитията на Европейска почва. Най-важните от тях се публикуват автоматично без намесата на лидерите на съответната нация. Ето някои от тези събития:

 

  • Промяна в политическите взаимоотношения, като „Война“, „Икономическо Ембарго“ или „Мир“
  • Информация относно бойните полета, като например горещи зони на конфликт, превзети провинции, брой жертви от всяка страна и т.н.
  • Технологични постижения в инженерството и другите науки, напр. нов ъпгрейд в дадена област.