Търсене

Раздел Помощ - Supremacy 1914

Турнири

ПРАВИЛА НА ТУРНИРА:

  • Участниците трябва да имат най-малко спечелени 50 точки в своите сервизни записи.
  • Всички турнири ще се играят на 10 игрови карти.
  • Турнирът се състои от четири кръга (рунда).
  • Всички игри са безплатни златни рундове с Елитни компютри (ЕИИ) и допълнителни единици.
  • Пълният набор дърво е на разположение от самото начало, което означава, че всички сгради и специални звена могат да бъдат построени от самото начало. Също така за участниците ще има допълнителни ресурси.
  • Всеки един кръг (рунд) има първоначален период на мир от 3 дни (ако приемем, че началото на кръга в 18:00 CET това възлиза на около 54 часа).
  • Играчите ще останат анонимни, но има възможност да изберат и да разкрият имената си на останалите играчи.

Турнирът се състои от четири кръга:

 
1-ви кръг: Квалификационен кръг

 
Всички играчи ще бъдат произволно разпределени в три паралелни игри с по 10 участника. Най-добрите играчи ще бъдат поставени с помощта на списък (въз основа на сървърната класация), така, че те няма да играят един срещу друг още в първия кръг.
Играта ще продължи 30 дни със "Supremacy" (100%) условието за победа. Краят настъпва с преминаването от 30 към 31 ден на рунда. Оценката на играча е сумата от ежедневните точки в трите игри на играча.

 
2-ри кръг: Междинен кръг

Първите 1000 най-добри играчи от квалификационен кръг ще бъдат разпределени на 100 игри с по 10 участника. Отново, най-добрите играчи ще бъдат поставени с помощта на списък (въз основа на сървърна класация), така, че те няма да играят един срещу друг все още. Играта ще продължи 30 дни със "Supremacy" (100%) условието за победа. Краят настъпва с преминаването от 30 към 31 ден на рунда.  След 30 дни, играчът с най-много точки във всяка игра ще се придвижи до полуфинал.

 
3-ри кръг: Полуфинал


100 победоносните играчите на случаен принцип ще бъдат разпределени в десет 10 карти. От сега нататък и най-добрите играчи  ще могат да играят един срещу друг. Играта ще продължи 30 дни със "Supremacy" (100%) условие за победа. Краят настъпва с преминаването от 30 към 31 ден на рунда.  След 30 дни, играчът с най-много точки във всяка игра ще се придвижи до финала.

 
4-ри кръг: Финал
 

Една игра с 10-те победители на полуфинал, която ще се играе на карта за 10 играча. Финалът ще продължи в продължение на 40 дни със "Supremacy" (100%) условието за победа. Краят настъпва точно с приключването на 40-ти ден. Победителят от тази игра  е играчът достигнал победа преди края на финала или спечелил най-много точки от играта.Той ще бъде коронован „Шампион Supremacy 1914“.